Inger Hannisdal Ensemble

Park - Café Stationen Uttrågata 1-3, Voss

Mikrotonale melodiar og modal improvisasjon!

Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement

Park - Jazzklubben (tidl. Festsalen) Uttrågata 1-3, Voss

Kvartetten The Absolute Pinnacle of Human Achievement er spesiallaga for framføring av Zeeberg sitt personlege og djupt eklektiske repertoar, som omfattar alt frå ragtime til fri impro og metal!

Kåre Kolve Electric Fusion Quintet

Park - Pentagon Uttrågata 1-3, Voss

Etter mange år som utøvande musikar har saksofonist Kåre Kolve no vendt blikket til si eiga ungdomstid, 80-talet og den musikken som gjorde at han byrja å spela saksofon. Me snakkar groovy, funky og fengande musikk i skjæringspunktet mellom jazz, funk, pop og prog.

Isák

Park - Vossasalen Uttrågata 1-3, Voss

Med ei vinnande blanding av samisk tradisjonsmusikk, dansbare synth-melodiar, fengande popvendingar og hardtslåande tekstar har ISÁK truffe ei nerve blant samfunnsengasjerte og musikkelskarar.

Linus + Økland/Van Heertum/Zach

Osasalen, Ole Bull Akademiet Strengjarhaugen 6, Voss

Drøymande, stillferdig og akustisk samtids-folk-jazz kombinert med elektroniske element på ein elegant og innovativ måte.

Brunborg & Øyunn: Togetherness

Gamlekinoen Uttrågata 9, Voss

Far Tore og dotter Siv med splitter nytt prosjekt! Saman med to av sine absolutte yndlingsmusikarar – Nikolai Hængsle og Bugge Wesseltoft – framfører dei ny, spesialskriven musikk.

Superjazz: Petters Festjam og Supergruppo

Scandic Voss Evangervegen 1a, Voss

Jazzsjangeren tufta på improvisasjon, impulsivitet og speleglede. Superjazz'en – med Supergruppo og Petters Festjam i spissen – lever verkeleg opp til desse grunnverdiane!

Eldrejazz: Snarvegen om Bauthus

Velferdsentralen Miltzowsgate 2, Voss

Til eldrejazzen har Anders, Anne Siri og Olav sett saman eit variert program med kjende tradisjonssongar, amerikansk blues og klassiske stykke for song, gitarar og ukulele.

Jeppe Zeeberg Solo

Osasalen, Ole Bull Akademiet Strengjarhaugen 6, Voss

I solokonsertane sine trekkjer Jeppe Zeeberg vekslar på ei lang rekkje sjangrar og stilartar, som vert blanda saman til ein høgst idiosynkratisk, fri og leiken heilskap, med like delar humor, alvor og virtuost spel.

Solveig Slettahjell

Vangskyrkja Bergsliplassen 1, Voss

Noregs jazzdronning Solveig Slettahjell kjem til Vossa Jazz!

Heim med Joni

Park - Vossasalen Uttrågata 1-3, Voss

I 1882 utvandra oldeforeldra til Joni Mitchell frå Modalen til Canada. I år tek Vossa Jazz den legendariske artisten heim til Vestlandet med ein stor hyllingskonsert!

Fotoutstillinga «Gjenskinn», Magne J. Kalstad

Galleri 19 Uttrågata 19, Voss

Fotograf Magne J. Kalstad er nok mest kjend for jazz-folket som mangeårig leiar og nestleiar i styret til Vossa Jazz. Under festivalen presenterer han separatutstillinga «Gjenskinn» i Galleri 19.