gry_sinding

Hugs Vossakveik!

Linda Eide: Skrik og Vigelandsparken Eit resultat av Nyskaping frå Voss – slik kan ein også sjå det! Linda har til denne Vossakveiken sett nærare på den kulturelle nyskapinga som Voss har tilført det kunstnariske Noreg opp gjennom historia. Eit fascinerande prosjekt med overraskande og ikkje minst informative logikkar!

Stig Roar Wigestrand: Kva må til for å lukkast med nyskaping Stig Roar har doktorgrad i improvisasjon med fokus på vellukka endrings- og nyskapingsprosessar og er også ein internasjonalt kjent jazzfiolinist. Han er mykje brukt som nyskapings-fasilitator og føredragshaldar.

Gry Sinding: SkapDinDrømmejobb Gry har lang erfaring frå næringslivet som coach. I dag er ho mest kjent som ein pionér i Noreg med sine online-kurs for gründarar med basis i eiga karrière læring og “dyrkjøpte” erfaringar – både gode og dårlege. Du kan venta deg eit foredrag fullt med energi og engasjement.

Stian Carstensen: Det vert eit eksklusivt musikalsk møte med årets Tingingsverkkomponist; – garantert nyskapande og kreativt!

Pris:
Seminar inkl. lett servering: 300 –
Seminar inkl. lett servering pluss samvere og hjortegryte med eitt glas drykk etter seminaret: 550 –

OBS! Billettsal hjå Billettservice t.o.m. 19. mars: www.billettservice.no / 815 33 133 Posten eller Narvesen.
Gruppeavd. til Billettservice har dessverre stansa gruppesalet grupper/verksemder kan bestille billettar diekte hjå Vossa Jazz send e-post til  kari@vossajazz.no innan 19. mars.

Alle er hjarteleg velkomne!

Les meir om:

Artikkel under:

Arkiv