4 kjappe: Bugge Wesseltoft

Bugge Wesseltoft

1. Fortel om di beste konsertoppleving i 2015:
I 2015 må det faktisk være min egen konsert med Bugge and Friends på Montreuxjazz i juli. Utsolgt  hus og utrolig stemning. Ellers var Alim Qasimov på Oslo Worldmusic Festival en stor opplevelse.

2. Kva gler du deg til i året som kjem?
Jeg gleder meg enormt til  vårt plateselskap Jazzland sitt  20års jubileum. Vi skal spille masse fine konserter og vise oss fram med alle de utrolig fine artistene vi har. Gleder meg også til å starte opp igjen New Conception of Jazz med helt nye og kjempebra unge musikere.

3. Kva må folket få med seg på årets Vossa Jazz?
Årets Vossa Jazz ser veidig fint ut. Tony Allen, Tingingsverket til Nils Økland bør man få med seg. Også Henrik Mestads opplesing av Olav H. Hauge. Håper også folk vil se Jazzland artistene den helgen! Håkon Kornstad, Stein Urheim, Wesseltoft,Schwarz,Berglund og Sidsel Endresen/Jan Bang.

4.Kvifor er Vossa Jazz så spesiell?
For meg er nok Vossa Jazz spesiell fordi dere var veldig tidlig ute med å invitere meg til å lage tingingsverk allerede i 1993. Jeg var nok ikke helt klar for det da, men framføringa den gangen har betydd enormt mye for all videre musikk jeg har laget.

Del gjerne!