Lastar Hendingar

Jonas Alaska

  • Denne hending er over.
fredag 24. september

Kl 20:00

OBS! Til denne konserten kan du kjøpa enkeltbillett eller billett som òg inkluderer konserten til Needlepoint (2 i 1: Jonas Alaska og Needlepoint). 

Jonas Alaska er ei av dei sterkaste røystene i den nye generasjonen med norske låtskrivarar. Sidan den Spellemann-vinnande platedebuten i 2011 har han vore ein fast leverandør av kvalitetsmusikk i skjæringspunktet mellom catchy pop, klassisk rock og djup visekunst.

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelege tenåringssituasjonar, humoristiske betraktningar og kjærleiksforteljingar – dette er motiv som stadig dukkar opp i Alaska sitt tekstunivers. Med sterkt nærvære og rå formidlingskraft er han ein av desse sjeldne artistane som verkeleg trengjer gjennom støyen, og kan fengsla tilhøyrarar med nære låtar og særeige gitarspel.

Når Alaska set saman trio vel han musikarar frå øvste hylle: Til Vossa Jazz tek han med seg David Wallumrød på tangentar og Olaf Olsen på trommer. Dette er to av dei aller flottaste, mestspelande og groovy instrumentalistane i landet. Alle med sans for knallgode låtar og musikarar i toppklassen bør få med seg denne konserten!

Jonas Alaska – gitar, vokal
David Wallumrød – tangentar
Olaf Olsen – trommer
Markus Arnet – lyddesign