The End

Park Uttrågata 1-3, Voss

Dette er kompromisslaus og eksperimenterande musikk som utspelar seg i vekselspenning mellom det stygge og det vakre, det atonale og det melodiske, kaos og orden – bandet balanserer virtuost på randen av kortslutning.

Large Unit EthioBraz

Park - Vossasalen Uttrågata 1-3, Voss

Paal Nilssen-Love og Large Unit EthioBraz kjem til Vossa Jazz med utvida besetning, saman med den etiopiske musikk- og dansegruppa Fendika!

Griegakademiet: Masseh

"Masseh" heiter bandet – dette er jazzstjernene av i morgon! Dei kjem frå jazzlina på Griegakademiet i Bergen, og har eit unikt mangfald av referansar og bakgrunnar, noko som fører til spanande og uventa musikalske vendingar.

Philip Lassiter

Park - Vossasalen Uttrågata 1-3, Voss

Svak for funk? Ikkje gå glipp av denne!

Team Hegdal

Park Uttrågata 1-3, Voss

Team Hegdal kjem til Vossa Jazz med si femte utgjeving i bagasjen!

Jazzlinja i Trondheim: HELLO WORLD!

Park - Jazzklubben (tidl. Festsalen) Uttrågata 1-3, Voss

Greier HELLO WORLD! å koma den digitale utviklinga i møte gjennom jazz, leiken improvisasjon og ungdommeleg energi? Den som kjem får sjå!

Timber

Voss Sparebank Vangsgata 18, Voss

Studentane i Nordisk master i folkemusikk 2021-2023 dannar bandet Timber. Med medlemmer frå Baskerland i sør til det nordlegaste Sverige utgjer gruppa ei interessant samansetting av menneske, instrument og erfaringar.

Festivalkunstnar 2023: Ingrid Haukelidsæter

Gamlekinoen Uttrågata 9, Voss

Stavangerkunstnaren er kjend for fargerike, abstrakte og dynamiske måleri og grafiske trykk. Musikk og rørsle er viktige referansar i arbeidet hennar, og ho går langt tilbake i tid for forklare kva rolle musikken spelar i kunsten hennar.