Merkelappar: susanne sundfør

Gode omtalar frå Vossa Jazz

Fleire utanlandske journalistar vitja årets festival og Ian Patterson frå All About Jazz har skrive ein fyldig omtale. Her kan du lesa om hans opplevingar på Vossa Jazz 2016!

Susanne Sundfør

Mørkets og lysshowets fyrstinne

Susanne Sundfør var den udiskutable dronninga av Vossasalen i kveld. Ho førte an frå fyrste tone, var magisk og mystisk, sterk og sårbar – ein musikalsk kamikaze? Sundfør er den kule venninna som litt for ofte lurar deg med på litt for skumle eventyr, men som samtidig er så innyndande og mild at du berre… Les meir »

Susanne Sundfør

Susanne Sundfør har ein unik plass på den norske musikkscena.

4 kjappe: Nils Økland

1. Fortel om di beste konsertoppleving i 2015: Har hatt fleire store lytteopplevelser i 2015  på  konsertserien Lyd i Haugesund Billedgalleri, bl.a super solokonsert med  Knut Hamre-hardingfele og konsert med Dans Les Arbres (Ivar Grydeland, Ingar Zach, Christian Wallumrød & Xavier Charles.) Har også veldig god minner fra en konsert med Jakob Bro, Thomas Morgan… Les meir »

Susanne Sundfør kjem til Vossa Jazz!

På den eine sida lagar ho kompromisslause album som dreg element av klassisk musikk, jazz, elektronika og kunstmusikk inn i ei verd av mørk, eksperimentell pop. Med dette skulle ein kanskje tru at Sundfør har ei smal lyttargruppe, men slik er det slettes ikkje: Alle elskar Susanne Sundfør. Det siste året har ho for tredje… Les meir »