Merkelappar: plakat

Opning festivalutstilling: Marie Storaas

– Det er en stor glede å være Vossa Jazz-kunstnar. Det er ekstra gøy å lage en utstilling som blir en del av en musikkfestival som handler om jazz. Musikk og spesielt jazz er viktige inspirasjonskilder i mine arbeider.

Festivalkunstnar 2018: Marie Storaas

Vossa Jazz-kunstnaren 2018 er Marie Storaas! – Det er en stor glede å være Vossa Jazz-kunstnar. Det er ekstra gøy å lage en utstilling som blir en del av en musikkfestival som handler om jazz. Musikk og spesielt jazz er viktige inspirasjonskilder i mine arbeider. Marie Storaas fekk si mastergrad i kunst i 2014 ved… Les meir »

Tatiana Stadnichenko (Foto: Smetanina Tania)

Vossa Jazz-utstilling

Russiske Tatiana Stadnichenko er nyutdanna frå Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHIB). Som kunstnar er ho oppteken av dei fysiske og mentale grensene til urbane miljø. Korleis former det moderne bylandskapet vår identitet, livsstil og oppførsel?

Tatiana Stadnichenko (Foto: Smetanina Tania)

Tatiana Stadnichenko lagar plakat og utstilling til Vossa Jazz 2017

Russiske Tatiana Stadnichenko er nyutdanna frå Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHIB). Som kunstnar er ho oppteken av dei fysiske og mentale grensene til urbane miljø. Korleis former det moderne bylandskapet vår identitet, livsstil og oppførsel? I ei tid prega av globalisering, innvandring og kulturell utveksling er dette viktige spørsmål, som kunsten kan og bør… Les meir »

Vossa Jazz-plakat 2015

2015-plakaten!

Som vanleg tek Vossa Jazz plakaten på alvor, og Vossa Jazz-kunstnar 2015, Kristin Austreid, gjer at me nok ein gong kan presentera eit kunstverk av ein plakat. I arbeidet mot utstillinga til Vossa Jazz fabulerer Kristin Austreid rundt det å vera kropp og det å vera i kropp. Dei siste åra har ho fokusert på… Les meir »