Kari Bremnes

Voss idrettshall Idrottsvegen 13, Voss

Den enorme musikalske og emosjonelle spennvidda hennar pregar Kari Bremnes Band og konsertane dei held. Frå det lyse og lette til det ganske mørke og rå, og heile tida med nærleik til folk og livsskjebnar.

Large Unit EthioBraz

Park - Vossasalen Uttrågata 1-3, Voss

Paal Nilssen-Love og Large Unit EthioBraz kjem til Vossa Jazz med utvida besetning, saman med den etiopiske musikk- og dansegruppa Fendika!

Team Hegdal

Park - Café Stationen Uttrågata 1-3, Voss

Team Hegdal kjem til Vossa Jazz med si femte utgjeving i bagasjen!

The End

Park - Pentagon Uttrågata 1-3, Voss

Dette er kompromisslaus og eksperimenterande musikk som utspelar seg i vekselspenning mellom det stygge og det vakre, det atonale og det melodiske, kaos og orden – bandet balanserer virtuost på randen av kortslutning.

Undergrünnen

Park - Pentagon Uttrågata 1-3, Voss

Undergrünnen spelar det dei sjølv kallar «jungelkraut»: Ei form for psykedelisk garasjerock med inspirasjon frå steppene i Afrika og tyske krautrock-klubbar.

Kulturvandring

Vangskyrkja Bergsliplassen 1, Voss

Kulturvandring med Eirik Helleve, frå Vangskyrkja til Voss folkemuseum på Mølster!

Jazznytt 18

Gamlekinoen, foajeen Uttrågata 9, Voss

Velkomen til salongklubben Jazznytt 18.

Badnajazzparade

Torget Vangsgata 28, Voss

Store og små er hjarteleg velkomne til å vera med, og du kan ta med instrument om du vil. Saman med aspirantane, juniorane og drilljentene til Voss skulemusikk og paradebandet  […]

Griegakademiet: Masseh

Gamlekinoen, foajeen Uttrågata 9, Voss

"Masseh" heiter bandet – dette er jazzstjernene av i morgon! Dei kjem frå jazzlina på Griegakademiet i Bergen, og har eit unikt mangfald av referansar og bakgrunnar, noko som fører til spanande og uventa musikalske vendingar.